INFORMATIE

TVV Sound is marktleider in FM-netwerkbedrijven in België.

We kunnen van het begin tot het einde adviseren en implementeren,

beginnend met een kleine zender naar een nationaal netwerk.

Naast de diensten kunnen we ook de apparaten leveren.

(Wij zijn exclusieve distributeur, voor uitstekende merken)

De functie van TVV Sound omvat meer dan het beheer en onderhoud van zenders:

Continu remote off-site monitoring van netwerk prestaties

Transmissie systemen die worden uitgevoerd door TVV Sound, hebben de mogelijkheid om op meerdere locaties in België voortdurend te bewaken met behulp van de externe netwerk management oplossingen. Elk systeem wordt automatisch gecontroleerd op - afhankelijk van grootte en opties - 200 parameters of meer. Deze informatie wordt gebruikt om de beschikbaarheid van het systeem te optimaliseren.

Regelmatige controles ter plaatse

Transmissie systemen worden regelmatig gecontroleerd op hun technische prestaties En - indien mogelijk - geoptimaliseerd. Aan het einde van het economische of technische leven worden ze volledig vervangen, Zodat continuïteit in prestatie gegarandeerd kan worden en alleen de nieuwste state-of-the-art apparatuur wordt gebruikt.

Regelmatige praktische prestatiemetingen

De voorspelde, theoretische dekking van zenders wordt in het veld gecontroleerd met behulp van de dekkingsanalysatoren, op verzoek.

Frequentiebeheer

De praktische dekkingsrechten van frequenties zijn het gevolg van nationale inzet en internationale coördinatie. Vaak worden verzoeken om gebruik van frequenties nationaal of internationaal voorgelegd aan verantwoordelijke overheden. De praktijk heeft aangetoond dat actieve betrokkenheid van de netwerkoperator nodig is om bestaande klantenrechten te beschermen.

Verbetering of uitbreiding van frequentienetwerken

Bestaande netwerken bieden vaak grote mogelijkheden voor optimalisatie.

TVV Sound onderzoekt voortdurend mogelijkheden voor verbetering of uitbreiding van bestaande klanten. De nieuwste technologieën en inzichten worden ingezet in de netwerken van onze klanten. Beheer en optimalisatie zijn cruciaal voor elk radiostation.

1/6

Geïntegreerde automatiseringssoftware

Axia / Wheatstone / LAWO / DHD.audio / RAmi

MULTICAM RADIO

ZEND JE RADIOSTATION UIT ZONDER MENSELIJKE INTERVENTIE

GEÏNTEGREERD MET UW AUDIOCONSOLE

Ons systeem kan GPIO- of audioniveaus van een AoIP-console ontvangen, zodat het systeem zich richt op de actieve luidspreker.

KIEST AUTOMATISCH HET BESTE SHOT

Ons algoritme voor kunstmatige intelligentie kiest de beste camera-preset op basis van wie er spreekt en schakelt de opname zoals een menselijke operator dat zou doen

RECORD, LIVE STREAM, PODCAST

Zend uw Visual Radio-programma uit naar de belangrijkste videoplatforms om een ​​breder publiek te bereiken. RADIO betrekt je publiek dieper en houdt ze afgestemd op integratie met sociale media

Spreker detectie & AI

Het systeem kiest de juiste opname volgens de sprekerdetectie. In realtime selecteert onze Artificial Intelligence-engine de beste opname, op basis van wie er spreekt. Het oproepen van de camera-presets en het schakelen is volledig geautomatiseerd. Het resulterende live-programma is net zo natuurlijk en dynamisch als een menselijke operator die is gemaakt.

Verschillende hoeken van een schot

Elke microfoon kan worden bedekt door verschillende camera's en opnamehoeken. U definieert opnamen voor elke microfoon. Met de ondersteuning van PTZ-camera's kunt u tot 128 verschillende foto's per camera beheren. Elke opname kan een prioriteit hebben.

Visualiseer uw werkruimte

Ontwerp je studio met microfoons / zetels en camera's. Met de werkruimtetool kunt u eenvoudig het systeem voor uw studio configureren. Tijdens de livesessie kunt u overschakelen naar de semi-geautomatiseerde modus door op een specifieke microfoon te klikken om de automatisering op te heffen en een andere luidspreker te selecteren.

Visuele scènes

Geautomatiseerde grafische scènes en automatisch tituleren Importeer uw logo, kies uw lettertypen en kleuren en ontwerp het programma. Elke luidspreker heeft automatisch een titel. U definieert welke scènes worden weergegeven afhankelijk van de gebeurtenis die nu wordt afgespeeld vanuit de automatiseringssoftware. Je uitzending is rijk, interactief en dynamisch ... zonder menselijke tussenkomst!

Social Media-inname

Betrek uw publiek met sociale media Onze RADIO Windows-app geeft u matiging van uw feed. Hiermee kunt u berichten van Facebook en Twitter bekijken, bewerken en selecteren. Het systeem geeft deze berichten automatisch weer in het live videoprogramma

.

Overal opnemen en live streamen

Bereik een groter publiek met online video MULTICAM RADIO werkt met alle belangrijke videoplatforms: youTube, Facebook Live, Dailymotion, Kaltura, ... Zodra je opname klaar is, zendt onze PUBLISHER-module het uit. Definieer uw workflow van tevoren en al het andere gebeurt automatisch!

Geïntegreerde audioconsoles

Axia / Wheatstone / LAWO / DHD.audio / RAmi

BROADCAST

De kwaliteit van het netwerk is gebaseerd op een aantal factoren.

TVV Sound heeft zowel de theoretische als de praktische expertise voor al deze factoren:

AUDIO ROUTING

De kwaliteit van het overgedragen signaal is direct gerelateerd aan de kwaliteit van het primaire audiosignaal en de middelen waarmee het in het netwerk wordt verdeeld.

BACK UP CONNECTIES

De continuïteit van de uitzending berust op fatsoenlijke back-upfaciliteiten voor het primaire audiosignaal.

REDUNDANCY BINNEN HET NETWERK

The transmitter setup and the availability of their back up system are of key value for the network's quality.

ZENDER CONFIGURATIES

TVV Sound levert verschillende soorten zenderconfiguraties,

MODULERING PROCESSING

Radiostations gebruiken Modulatieprocessing om een eigen geluidsbeeld te creëren. 

TVV Sound heeft een ruim aanbod aan processoren.

RADIO DATA SYSTEEM (RDS)

RDS is een systeem waarmee gegevens (zendernaam, verkeersinformatie, nieuwsberichten, etc.) met een FM-omroepsignaal worden meegezonden.

TVV Sound voorziet al hun netwerken met een RDS-encoder,

Meerdere RDS-functies kunnen worden gebruikt.

ANTENNES

De antenneafdeling van TVV Sound is algemeen bekend om zijn innovatieve antenne-oplossingen. We gebruiken hoogwaardige antennes van Aldena.

ANTENNE DESIGN

Antenne ontwerp is een belangrijk onderdeel van het totale systeem.
Als het antenne systeem niet goed is ontworpen, zal de ontvangst niet goed zijn en veel energie zal zijn doel niet bereiken. Door het optimaliseren van een systeem zorgen we ervoor dat de belangrijke plaatsen in uw licentie worden gediend met de optimale veldsterkte. Wij ontwerpen en bouwen alle systemen met overleg van de klant.
Antenne diagram of specifieke gegevens nodig? Contacteer ons!

SITES

TVV Sound heeft veel verschillende locaties in heel België.

Samen met de klant zoeken we naar de beste oplossing op een bestaande of nieuwe site.

STUDIO

We kunnen u helpen bij het ontwerpen, installeren en ondersteunen van allerlei radiostudio's,

Wij kunnen u helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor uw pro-audio-installatie, 

leveren en installeren of complete studio installaties uitvoeren voor zowel vaste als mobiele systemen.

ONAIR RADIO

OnAir Radio is onze volledig geïntegreerde software automatiseringssysteem voor radiostations. OnAir Radio bevat alles wat u nodig heeft om uw radiostation uit te voeren: playout, muziek scheduler, meerdere karren, jingle machine, audio logger, muziekbibliotheek, crossover editor en geïntegreerde RDS. OnAir Radio is een in hoge mate geautomatiseerd systeem, waardoor de operatie zeer efficiënt. Naast het automatiseren van radiozenders van alle soorten en maten, OnAir Radio blinkt uit in het beheren van meerdere stations en in de uitzending van afwisselende blokken om verschillende regio's.

ONAIR SPOTS

OnAir Spots is onze software systeem voor de programmering van zowel de radio- en tv-commercials. OnAir Spots is een flexibele commerciële planner die alle functies en rapporten die u nodig heeft om uw commerciële scheduling operatie uit te voeren voor zowel radio en tv bevat. OnAir Spots is een gebruiksvriendelijk en in hoge mate geautomatiseerd systeem, waardoor de operatie zeer efficiënt. Naast het automatiseren van de commerciële planning van radio- en tv-stations van elke omvang, OnAir Spots blinkt uit bij het plannen van commercials voor meerdere stations en in de planning van de verschillende commerciële blokken om verschillende regio's.

ONAIR WEB X

Met OnAir WebX kunt u cross-overs en opnemen voicetracks bewerken met slechts een browser.

ONAIR DESK

OnAir Desk is de brug tussen uw uitzending software en de buitenwereld.

 
 
 
 
 

PRO AUDIO

Wij bieden een breed aanbod van zorgvuldig geselecteerde pro audio apparatuur.

Zoals microfoons, koptelefoons, monitoren, mixers en begrenzers

0

TVV SOUND
PROJECT

STAY CONNECTED

  • Facebook
  • YouTube
  • Location
  • Instagram

Newsletter

© 2018 by TVV Sound / Proudly created by Schiettecatte J