INFORMATIE

TVV Sound is marktleider in FM-netwerkbedrijven in België.

We kunnen van het begin tot het einde adviseren en implementeren,

beginnend met een kleine zender naar een nationaal netwerk.

Naast de diensten kunnen we ook de apparaten leveren.

(Wij zijn exclusieve distributeur, voor uitstekende merken)

De functie van TVV Sound omvat meer dan het beheer en onderhoud van zenders:

MULTICAM RADIO

ZEND JE RADIOSTATION UIT ZONDER MENSELIJKE INTERVENTIE

GEÏNTEGREERD MET UW AUDIOCONSOLE

Ons systeem kan GPIO- of audioniveaus van een AoIP-console ontvangen, zodat het systeem zich richt op de actieve luidspreker.

KIEST AUTOMATISCH HET BESTE SHOT

Ons algoritme voor kunstmatige intelligentie kiest de beste camera-preset op basis van wie er spreekt en schakelt de opname zoals een menselijke operator dat zou doen

RECORD, LIVE STREAM, PODCAST

Zend uw Visual Radio-programma uit naar de belangrijkste videoplatforms om een ​​breder publiek te bereiken. RADIO betrekt je publiek dieper en houdt ze afgestemd op integratie met sociale media

Spreker detectie & AI

Het systeem kiest de juiste opname volgens de sprekerdetectie. In realtime selecteert onze Artificial Intelligence-engine de beste opname, op basis van wie er spreekt. Het oproepen van de camera-presets en het schakelen is volledig geautomatiseerd. Het resulterende live-programma is net zo natuurlijk en dynamisch als een menselijke operator die is gemaakt.

Verschillende hoeken van een schot

Elke microfoon kan worden bedekt door verschillende camera's en opnamehoeken. U definieert opnamen voor elke microfoon. Met de ondersteuning van PTZ-camera's kunt u tot 128 verschillende foto's per camera beheren. Elke opname kan een prioriteit hebben.

Visualiseer uw werkruimte

Ontwerp je studio met microfoons / zetels en camera's. Met de werkruimtetool kunt u eenvoudig het systeem voor uw studio configureren. Tijdens de livesessie kunt u overschakelen naar de semi-geautomatiseerde modus door op een specifieke microfoon te klikken om de automatisering op te heffen en een andere luidspreker te selecteren.

Visuele scènes

Geautomatiseerde grafische scènes en automatisch tituleren Importeer uw logo, kies uw lettertypen en kleuren en ontwerp het programma. Elke luidspreker heeft automatisch een titel. U definieert welke scènes worden weergegeven afhankelijk van de gebeurtenis die nu wordt afgespeeld vanuit de automatiseringssoftware. Je uitzending is rijk, interactief en dynamisch ... zonder menselijke tussenkomst!

Overal opnemen en live streamen

Bereik een groter publiek met online video MULTICAM RADIO werkt met alle belangrijke videoplatforms: youTube, Facebook Live, Dailymotion, Kaltura, ... Zodra je opname klaar is, zendt onze PUBLISHER-module het uit. Definieer uw workflow van tevoren en al het andere gebeurt automatisch!

Social Media-inname

Betrek uw publiek met sociale media Onze RADIO Windows-app geeft u matiging van uw feed. Hiermee kunt u berichten van Facebook en Twitter bekijken, bewerken en selecteren. Het systeem geeft deze berichten automatisch weer in het live videoprogramma

.

Geïntegreerde audioconsoles

Axia / Wheatstone / LAWO / DHD.audio / RAmi

Geïntegreerde automatiseringssoftware

Axia / Wheatstone / LAWO / DHD.audio / RAmi

0

TVV SOUND
PROJECT

STAY CONNECTED

  • Facebook
  • YouTube
  • Location
  • Instagram

Newsletter

© 2018 by TVV Sound / Proudly created by Schiettecatte J